КПІ
ФЛ КПІ
  • Українська

Оголошення

Оголошуємо про початок загальноуніверситетської студентської олімпіади «Обрії художнього перекладу» на кращий переклад англомовних прозових та поетичних творів та запрошуємо взяти участь усіх охочих студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

         Олімпіада проходитиме з 31.10.2023 року по 31.01.2024 року.

Тексти для перекладу викладені на Гугл диску (https://drive.google.com/drive/folders/1NzBgalPPm6o3XXKrZevPXHSlk8nRdsAn?usp=sharing).

  Цього року пропонуємо для перекладу фрагменти творів Дженет Вінтерсон, Уінстона Черчилля, поезію Луїзи Глюк, Едварда Ліра і, традиційно, сонет Шекспіра.

Просимо надсилати свої переклади до 20.12.2023 на адресу: galinausik@gmail.com (старший викладач Усик Г.М.)  із зазначенням:obrii_name_шифр групи. У самій роботі також вкажіть прізвище, ім’я, шифр групи, факультет. Також свої переклади студенти можуть розташовувати на Гугл диску за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1NzBgalPPm6o3XXKrZevPXHSlk8nRdsAn?usp=sharing

         Заохочуємо студентів виявити свої таланти! Учасники конкурсу нагороджуються сертифікатими та додатковими балами з мовних дисциплін.Організатори конкурсу                             

Facebook
YouTube
Twitter
Instagram
Email

Попередня версія сайту

Інкунабула

Інкунабула
Шпаргалка оратора
Мовні цікавинки