КПІ
ФЛ КПІ
  • Українська

ПОДОРОЖ У НЕБУТТЯ

Роман англійського письменника Ніла Геймана “Небудь-де” це фантастична історія про те, як чоловік на ім’я Річард Мейг’ю несподівано втрапляє у дивовижну та вкрай небезпечну пригоду. Врятувавши дівчину на  ім’я Дуері, він провалюється у розколину і опиняється у Нижньому Лондоні, який зовсім не подібний на звичний Лондон-Горішній. Разом із Дуері він вирушає на пошуки того, хто замовив убивство родини дівчини. На шляху в них буде багато пасток, герої зустрінуть велику кількість чарівних та небезпечних персонажів: чудовиськ, відьом, найманих убивць, ангелів та інших.

Ця книга про звичайного чоловіка,      який став заручником незвичайної ситуації, є актуальною для багатьох читачів. Річард ніколи не був особливим, йому ніде не було місця, але, пройшовши крізь випробування, він розуміє, що нарешті знайшов свій дім. Це історія про те, як потрібно виходити із зони комфорту і що може трапитися, коли ти подолаєш свої страхи. Фантастична історія, яка вчить, як жити у реальному світі, як залишатися людиною й робити правильний вибір.

Книга буде цікава усім, кому кортить на кілька годин залишити буденність та поринути у світ альтернативного Лондону, цікавих персонажів,   несподіваних сюжетних поворотів.

Матеріал підготувала Вікторія Калініченко,

студентка ФЛ, гр. ЛФ-21