КПІ
ФЛ КПІ
  • Українська

2 жовтня – День працівників освіти

2 жовтня в Україні відзначають День працівника освіти, який цього року проходить в умовах повномасштабного вторгнення Росії. Українські вчителі демонструють справжню відданість своїм учням та професії, продовжуючи працювати навіть у найскладніших обставинах.

Image

Привітання з Днем працівників освіти

Вітаємо наших улюблених педагогів — чудових людей, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не лише знання, а й свою любов. Ваша робота — це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо Вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Бажаємо Вам щастя та здоров’я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб Ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Вашим Днем, наші любі!

* * *

Нехай Ваша праця завжди цінується, нехай Ваші старання та надії неодмінно будуть виправдані, нехай, завдяки Вам, майбутні покоління отримують міцні знання, нехай у Вашому житті завжди є і буде чарівний світ добра та щастя!

* * *

Вчитель, наставник, педагог — горде звання, яке за життя несуть тільки найдостойніші та найбільш гідні! Тож нехай же Ваші нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними — такими, якими можна пишатися. А в Ваших родинах хай запанують щастя і затишок, а для всіх нас — мир та така бажана перемога! Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

Наталія МИСЛОВИЧ